Да има Европски пасош и да заработува барем 1000 евра месечно! Еве какви момчиња сакаат девојките – Вистината за љубовта направила хаос

Кои се вашите најголеми „зелени знамиња“ за маж ? Тоа беше прашањето, кое предизвика нова бура на Редит. Имено, девојките одговорија на прашањето што мора да има мажот за да бидат со него . И додека одговорите што следеа некои ќе ги насмеат, други ќе се налутат.

Дека знае да комуницира и дека е сочувствителен – беше меѓу првите коментари. Додека на една девојка и беше важно да знае да игра шах, на друга и беше важно да сака деца и да е близок со семејството. Најголемото „зелено знаме“ за мене е кога ќе видам личност чии родители се од помало место, непозната за јавноста, сиромашна, а ликот успеал да се пробие и на триесет години има свое место за живеење. , сам си купил, има добра работа и не се претворил во класичен сељак.

Ова ми кажува дека човекот е способен, трудољубив, свесен и не е класичен лелекач. И ова не важи само за мажите, генерално ми се допаѓаат вакви типови на луѓе. Тие се многу одговорни и фер – напишал еден корисник. Друга, пак, напиша детална листа на сите карактеристики кои потенцијално би ја привлекле кај припадник на посилниот пол: Да има ЕУ пасош, Дека е од стабилно/богато семејство, Тој има свој стан, Има сопствен автомобил и возачка дозвола, Месечно заработува најмалку 1.000 евра, Нема интимна врска со мајка/сестра/женски член на семејството
И тој не игра игри, А што мислите за тоа и кои карактеристики треба да ги поседува „идеалниот“ маж?