Семејството се расплакало кога ја виделе реакцијата на момчето во болница

Ова е една од оние снимки на кои не можеме да останеме рамнодушни. Целото семејство се расплака кога ја виде трогателната реакција на момчето на раѓањето на неговата сестра.

Семејството објави опис со видеото: „Кога Брајден (братот) за прв пат ја запозна својата новородена сестра (Харпер Роуз Малтби), тоа беа само емотивни „солзи радосници“.

Толку сме благословени што нашето момче е толку возбудено да пречека ново девојче во нашето семејство!“

Нема да ве остави рамнодушни!