Нејзиниот нос не престанал да расте, но потоа добила операција која целосно и го променила лицето

До својата 15-та година Памела имала нормален нос. Со почетокот на пубертетот се појавија промени и првите проблеми.

Боледувала од акни, а по бременоста забележала дека и се променил носот. Почна да расте се повеќе и повеќе, а Памела почна да се срами од својот изглед и поретко излегуваше од дома.

Откако разговарала со лекарите, дознала што се случува со нејзиниот нос и добила операција која и го променила животот.

Погледнете како изгледа Памела после операцијата.