Кој подобро ја слуша мама? Мајка сними видео на кое им дава наредби на својот син и на кучето, а видеото беше полн погодок

КОЈ ПОДОБРО ЈА СЛУША МАМА? Еден Тиктокер ја снимил како им дава наредби на синот и кучето, а видеото беше полн погодок. Коментарите се слеваат! Мајка на TikTok им покажа на следбениците како си игра со својот син и кучето, давајќи им наредби да ги следат.

Видеото брзо стана вирално на платформата и собра повеќе од 500.000 прегледи. На видеото можете да видите како таа им порачува да се свртат, да седат, да станат, да мавтаат… Кучето веднаш ги слуша сите команди, а таа мораше неколку пати да му повтори на момчето, но и тој ги послуша сите упатства , гледајќи го својот четириножен пријател.

„ Колку се добри овие момци “, напиша таа во описот. „ Момчето ја преиспитува својата улога во семејството “, „ Кучето е толку ентузијастичко “, „ Ве молиме подарете им го и двајцата “, „ Начинот на кој момчето гледа на кучето е смешен “,

„ Колку е среќно кучето цело време “, „ Одличен начин за вежбање моторни вештини “, се само дел од коментарите на корисниците.