Се омажила за газдата 20 години постар од неа, одговорила на огласот за работа и се заљубила во него! Еве што им вели на сите кои ја осудуваат

Додека многу луѓе ги запознаваат своите партнери преку пријатели, на ноќно излегување или додека се движат низ апликациите за запознавање, 30-годишната Кристл се вработила со нејзиниот сегашен сопруг . Таа го запознала Бен во 2014 година кога аплицирала за работа дадилка. Нема сомнеж дека одлично се снајде во интервјуто – не само што се вработи во Њујорк, туку и сопруг кој е 20 години постар од неа.

Помеѓу Кристл и Бен се развила романса , а поранешната дадилка истакнува дека има одличен однос со неговите деца, кои се само неколку години помлади од неа.

Таа денес добива бројни навреди и критики бидејќи е во брак со маж кој е постар и кој пред се и бил шеф. Кристл се обидува да покаже колку не и е грижа за туѓите мислења со своите видеа на TikTok. Затоа нејзиниот брак со Бен е главна тема на видеата кои нагласуваат колку е силна нивната љубов, без разлика на возраста.

Во едно, Кристл напиша: „Кога мислеше дека вработува дадилка со скратено работно време, но заврши со сопруга со полно работно време“, додавајќи дека луѓето мислеле дека таа е „луда“ што излегува со него.

„Вечерва славиме пет години брак и седум години заедно со три возрасни деца и моето 11-годишно дете. Добредојдовте на профилот на TikTok каде што не се срамите од 20-годишната разлика помеѓу вас и вашиот партнер“, Кристл. е решен да ги замолчи сите оние кои не се согласуваат за нивниот брак.