Оваа мајка направила хаоас и ги заплашила момчињата – Ако некое момче сака да излези со нејзината ќерка мора да ги направи овие 4 работи

Кет Зои Кларк (36), млада мајка која живее во Квинсленд, Австралија, која се прослави ширум светот по раѓањето на својата прва ќерка Латиша на роденден, кога имала само 17 години, од која практично не изгледа како ниту еден ден постара. Мајката на 19-годишната девојка сега откри неколку шокантни правила кои момците треба да ги следат доколку сакаат да излегуваат со нејзината „девојка“.

Кат ја родила својата прва ќерка Латиша на нејзиниот 17-ти роденден, а осум години подоцна родила уште една ќерка Даја. Бидејќи Латиша сега порасна, почна да излегува со момчиња, но тоа не оди како што се надеваше девојката. Мама Кат воспостави четири правила кои веројатно ќе ги натераат повеќето момци да се откажат од Латиша уште пред првиот состанок…

А еве ги правилата и зошто се толку „скандалозни“… Најпрво дечкото е должен да и го честита роденденот на девојката, но и на нејзината мајка, како и да им купи подарок на двете. Второ, на Латиша и е забрането да ја помине ноќта кај еден дечко во првите шест месеци од нивната врска.

Трето, партнерот на ќерката мора да има весело семејство со кое на мама ќе и биде удобно да ги помине празниците (ако врската стане посериозна).

И конечно четврто, типот треба да плати за да ја извади Латиша на првиот состанок.