Девојка отишла на прв состанок со момче и доживеала шок! На ова не се надевала (ВИДЕО)

На социјалната мрежа TikTok има тренд каде многу луѓе зборуваат за најлошиот можен прв состанок , а изгледа дека TikToker Rach успеа да пренесе дека токму таа го поминала најлошиот пекол. Како што кажа и самата во ова видео, годината и започна многу лошо. Таа запознала момче на апликација за запознавање и по неколку недели пораки, едвај чекала да го запознае.

Тие се договорија да се сретнат во еден спортски бар, а кога таа пристигна, тој веќе беше таму. Таа му пришла и му рекла „здраво“, а тој и се извинил и и објаснил дека морал да излезе да го „подготви автомобилот“ бидејќи таму каде што се паркирал имало табла за паркирање. Рач вели дека ова и било чудно, но предложила да ја сменат локацијата.

Таа го напушти барот и доби порака: Извини, не ми се допадна. Мразам мажи. За што се шминкав и ја направив косата? Не успеав ни да уживам во крилата што беа на менито! – бесно рече Рач и додаде дека му го избришала бројот.

Иако на видеото беше насмеана, таа беше многу разочарана. Момци, ако не ве интересира, ако сте под стрес, ако сте што и да е, не бегајте од состанокот како куче со опашката меѓу нозете. Одвратно е – рече таа.