АКТЕР БИЛ СО НАД 4000 ЖЕНИ! Проговори за сопругата: Тврди дека снимањето и другите жени не и пречат!

Актерот Киран Ли (38) имал с**с со 4.000 жени, а на неговата сопруга Кирстен Прајс не и пречи, иако претпочита таа да не се занимава со снимањето на тие сцени. Кеиран откри дека Кирстен не е љубоморна на она што се случува на снимањето, пишува Дејли Стар.

Киран му откри на водителот на подкастот на Pillow Talk, Рајан Понал: Јас сум како отворена книга. На пример, кога сум под туш и кога девојките ми пишуваат пораки, жена ми ќе ги чита и ќе одговори со насмевка на лицето. Не морам да го ставам телефонот со лицето надолу или да го заклучувам. Зошто морам да ја изневерам сопругата? Имам убава сопруга.

Вистинското име на Киран е Адам Дикс и тој е еден од најплатените актери во индустријата. Се верува дека заработува околу 3.100 фунти дневно.