Овај дедо е ХИТ на интернет! Го прашале… Тој бил многу краток но ги насмејал сите! (ВИДЕО)

На прашањето колку се важни интимните односи во партнерските односи, граѓаните на Чачак и Нови Сад дадоа многу оригинални одговори, меѓу кои водечки беше одговорот на еден дедо кој ги насмеа сите. И експертите и граѓаните се согласија дека интимните односи се важни во врската и бракот, а бидејќи не постои „совршена бројка“ на врски кои би ја направиле врската посреќна, одговорите како „колку побрзо толку подобро“ се слушнаа и од постарите и од помладите. .

Сепак, одговорот на дедото од Нови Сад стана вирален. Ќе бидам многу краток – с**с е одлична работа и со многу милост се сеќавам на тоа – рече тој и ги насмеа сите. Според експертот Јосиф Фидановски, идеален број на интимни врски е два до три пати неделно.

Најздраво е за физичко и ментално здравје, а истражувањето кое покажа дека е доволно еднаш неделно е веројатно некој извлечен просек – вели Фидановски за „Прва“.

Со него се сложи и проф.д-р Гордана Микиќ, која за „Првоја“ истакна дека истражувањата покажуваат дека секојдневниот стрес и условите во кои живееме во пониско либидо, па резултатот од еднаш неделно е најверојатно последица на тоа.