ПАРИ ИЛИ СИРОМАШТИЈА, ОДГОВОРОТ СЕ КРИЕ ВО ВАШЕТО ИМЕ: Направете го ОВОЈ ТЕСТ и дознајте што ве очекува!

Ова е решението. Комбинацијата на бројки и вашето име може да открие дали ќе имате лесен пристап до пари во животот или ќе треба да се мачите за секој динар. Како да се пресмета:

Прво напишете го вашето име и презиме, а потоа пронајдете го бројот што одговара на секоја буква во табелата подолу. После тоа, треба посебно да го додадете бројот на името и презимето, а потоа да ги соберете тие два броја заедно. Многу е важно да ги соберете додека не добиете едноцифрен број.

Пресметајте со тоа што ќе ги пронајдите бројките подолу 1: A, F, N, V 2: Б, Г, Њ, З – 3: C, H, O, Ž – 4: Ч, јас, П – 5: Ќ, Ј, Р – 6: Д, К, С – 7: Џ, Л, Ш – 8: Ѓ, Љ, Т – 9: Е, М, У

ЕДЕН Број еден има тенденција да биде секогаш прв. Овие луѓе се трудат совршено да ја завршат својата работа бидејќи знаат дека од тоа зависи нивната самодоверба. Никогаш не се потпираат на други луѓе и не сметаат на туѓа помош. Повеќе се заинтересирани за работа отколку за стекнување капитал.

ДВА Тие секогаш имаат партнери со нив кои им помагаат како да дојдат до пари. Нивниот партнер најчесто ги поддржува, ги вработува или им обезбедува услови да успеат да го реализираат својот деловен потенцијал. Потенцијалот на двајца доаѓа до израз кога работат во група или тим.

ТРИ Овие луѓе можеби најмногу ги сакаат парите, но многу е тешко да ги добијат. Меѓутоа, доколку успеат да го поврзат сопствениот бизнис со потребата да се забавуваат, тогаш и на овие луѓе нема да им недостасуваат пари. Главна карактеристика е нивната креативност и подготвеност за работа.

ЧЕТИРИ Луѓето со оваа бројка не постигнуваат ништо лесно и секогаш мора да работат напорно. Тие исто така мора да вложат неверојатни напори за секој свој успех и да ја жртвуваат забавата за работата. Често ќе ги слушнете како ги одбиваат работните места што ги сакаат, а сето тоа поради повисоките платени работни места.

ПЕТ Овие соби се лежерни и ги чека најголемата заработка на патувања или во странство. Петки се многу прилагодливи луѓе кои имаат добра интуиција. Тие исто така имаат способност што им помага да не трошат пари таму каде што сите други ги трошат.
ШЕСТ На овие поединци им требаат истомисленици за поврзување. Шестмина го постигнуваат својот најголем успех преку семејниот бизнис. Ако шестките не успеат да се вработат во заедницата, може да се случи целиот живот да го поминат во сиромаштија.
СЕДУМ Седумците најмногу сакаат да ги откриваат тајните на другите луѓе, бидејќи тоа им е добро и од тоа можат да заработат солиден приход. Способни да жртвуваат пари само за да ги работат работите што ги сакаат и во кои веруваат. Ако нивната судбина е таква да не мора да се грижат за финансиите, тие максимално ќе уживаат во тоа.

ОСУМ Најважно за осмиците е да бидат добро платени за тоа што го работат. Тие не само што се способни да заработат пари, туку се способни и да ги дуплираат. Една од нивните главни карактеристики е тоа што знаат да вложат пари за тие буквално да се размножуваат.

ДЕВЕТ Деветмина бараат работа која ќе им донесе брз, лесен и голем профит. Нивната главна карактеристика е нетрпеливоста, која им е голема пречка во работата и заработката. Ако деветките разберат дека напорната работа не секогаш се исплатува од првиот пат, ќе имаат голема шанса да се збогатат.