Па, тој е како Ајнштајн! – Сопственичката на куче го снимила што се пробудува, друштвените мрежи се воодушевија (ВИДЕО)

Сите се воодушевени. Бриана Малвичино сфатила дека има прилично смешно куче. Нејзиното милениче, пиринејското планинско куче по име Џексон, е прилично разбушавено кога ќе се разбуди. Таа ја сними сцената која ја насмеа и ја објави на TikTok и не требаше многу да стане вирална.

Бушаво куче лежи на креветот и зева.

„Дали штотуку се разбуди? го прашала сопственикот и ја зел неговата шепа во нејзината дланка.

Видеото собра 188.000 лајкови, а кучето многумина ги потсети на Алберт Ајнштајн поради неговата фризура, па го нарекоа „Догберт Ајнштајн“.

Погледнете го видеото: