Јас сум просечна, а мојот сопруг е презгоден… Сите ме прашуваат како имам самодовореба со него

ТикТокер Хејзел Мекбрајд објави видео од себе и нејзиниот сопруг и истакна дека таа е еден пример за просечна жена која има супер жежок сопруг. Не ѝ недостига самодоверба, па ѝ е удобно да се шегува на себе кога следбениците ја прашуваат како се здружиле таа и нејзиниот сопруг.

Можеби затоа што неговата личност е просечна, а мојата е генијална – се пошегува Хејзел. Следбениците често ја прашуваат дали изгледот на нејзиниот сопруг влијае на нејзината самодоверба. Како што вели, нема никаков проблем со тоа што нејзиниот сопруг е натпросечно привлечен бидејќи се чувствува безбедно и самоуверено во нивната врска.

Хејзел има повеќе од 50.000 следбеници и понекогаш го води својот сопруг на својот профил. Не знам што мислиш, овде гледам две убави луѓе – и напишал еден од придружничките.

Хејзел е авторка која е активна на социјалните мрежи, а таа и нејзиниот сопруг неодамна го прославија првиот Божиќ како брачна двојка.