Кој е Омер од серијата За Семејството?

Јигит Кочак е роден во 1995 година. Еве што треба да знаете за Јигит Кочак, кој го имаше своето прво актерско искуство со ТВ серијата Seni Kimler Aldi… Од каде е Јигит Кочак и колку години има? Можете да ги најдете сите детали што сакате да ги знаете за Јигит Кочак, кој го игра ликот на Омер во серијата За Семејството, која моментално се емитува на екраните на Канал 5… Кој е Јигит Кочак?

Каде е роден, колку години има, ТВ сериите и филмовите што ги играше… Јигит Кочак е роден на 12 октомври 1995 година во Самсун. Неговото полно име е Билал Јигит Кочак. Јигит Кочак, познат како Феномен на лоза во интернет светот, го продолжува своето образование на Универзитетот Бахчешехир, Катедрата за економија и финансии.

Младиот актер, кој студираше глума на 3,5 Академија, зачекори во својата актерска кариера со ТВ серијата по име Сени Кимлер Алди, која беше објавена во 2017 година, а потоа глумеше во ТВ серијата „Никој не знае“ во 2019 година.

Јигит Кочак, кој му даде живот на ликот на Омер во серијата За семејството, која моментално се емитува на екраните на Канал 5, е висок 1,88 метри, 76 килограми и во хороскоп е знакот Вага.

Тв сериите во кој играл Јигит Кочак:
2021 – Kardeslerim (Omer), 2020 – Gel Dese Aşk (Onur), 2019 – Kimse Bilmez (Sinan), 2017 – Seni Kimler Aldı (Mehmet)