Реновирањето на оваа куќа ги насмеа сите на Балканот – Се ќе ви биди јасно кога ќе ја погледнете целата фотографија – Па ова е ХИТ (ФОТО)

Целата сцена ги насмеа следбениците на страницата, кои фотографијата ја опишуваат како лошо одигран тетрис.

Види и самиот: