Видео кое ќе ве насмее: Преслатко куче има „битка“ со ушите

Кучињата се прекрасни суштества, а оние кои ги имаат за домашни миленици ќе ви кажат дека ги сакаат повеќе од се. Тие се таму за да ни го разубават животот со нивната љубов и верност.

Видеото од ова мало куче сигурно ќе ве насмее. Тој е исклучително мал, но неговите уши не се.

Всушност, тие се толку многу поголеми од неговото тело, што сигурно би паднале во неговиот сад за храна, доколку сопственикот не му ги држел.

Можете да видите како тоа изгледа во видеото: