Оваа девојка е менаџер во банка: Татко ми работи како чистач на улици, сакам да му се заблагодарам

Девојката на фотографијата е менаџер на банка. Пред да го започне првиот ден на работа, нејзиниот татко и рекол:

Не кажувај никому дека си пораснал во сиромашно семејство и дека татко ти е чистач на улици, ќе ти се смеат сите колеги…

Девојката следниот ден ја објави оваа фотографија на социјалните мрежи со порака:

Пораснав во сиромашно семејство, а татко ми работи како чистач на улици. Сакам да му се заблагодарам за образованието што го добив и за неговите финансиски напори во текот на моите студии. Те сакам тато, ти си мојата гордост , пренесува Прес .