“Побарај ме, бремена сум!” Се вчудоневидил кога ја видел пораката на хаубата, а постои и уште подобар дел

Ова не е единствен случај на интересни пораки, туку се појави уште една за која некои тврдат дека е најдобра! Паркинг просторот не е проблем само во главниот град другите градови во нашата адржава, туку е рамноправен проблем и со нашите соседи, кои се многу имагинативни кога е во прашање одмаздата.

Порака која малкумина очекуваа дека ќе стане вирална се појави на автомобил со регистерски таблички на дрвосечач. Фотографијата се појави на хрватската Фејсбук страница „Сообраќајни несреќи и несреќи“.

Јави ми се, бремена сум – напишала непозната жена со бројот на мобилниот телефон и ја залепила пораката на шофершајбната од автомобилот.
Под објавата имаше урнебесни коментари: „Паркинг со порака што не ја очекувал“, пишувало. „Корисникот моментално не е достапен“, „Каде точно е Опелот“, 2Бара паркинг место или маж“ – се пошегуваа во коментарите членовите на групата.

Ова не е единствен случај на интересни пораки, туку се појави уште една за која членовите на групата тврдат дека е најдобра. Во Мостар на автомобил се појави уште една порака, а посебно внимание привлекоа парите што останаа на хаубата:

Шуго, еве 2 марки, па плати паркинг – пишувало во пораката, а до него имало пари за паркирање