ВИДЕО: Таткото не одржи говор на венчавката на својата ќерка, а потоа направи нешто што го планираше една година

Таткото одби да одржи говор на венчавката на неговата ќерка, но одлучи да направи нешто што го планираше и го читаше цела година. Ова е една од најубавите венчаници што сме ги виделе. Тој е олицетворение на таа врска.

Нина Сортез е невестата во ова видео. Во нормална ситуација таткото треба да одржи говор за време на вечерата. Но, во овој случај, таткото на Несолин ја изненади со пеење на песната „І Lоvеd Неr Fіrѕt“ (Јас ја сакав прв), кој инаку го изведува Ниартленд. Но, оваа изведба беше една од најпосебните што некогаш сте ги виделе.

За оваа случка Нина изјави: На вечерата за мојето венчавање, мојот татко не изненади мене и мојот сопруг со тоа што отпееа прекрасна песна. Испланирајте нешто посебно за вашите сакани, можеби ќе ви треба подолг период, но за љубовта на саканите личности секогаш се исплаќа.