ДОПИСКАТА НА ТАТКО И СИН ХИТ НА ТИКТОК: Го праша „Што ти е, будала?“ а кога го доби одговорот почна да вреска

Ова беше болно! СМС пораките со родителите често се вирален хит.

Денес не е невообичаено инфлуенсерите да ги користат своите родители, баби и дедовци за да снимаат клипови кога ќе забележат дека се извлекуваат со тоа и добиваат многу прегледи и лајкови.

Еден од денешните вирални хитови на TikTok е пораката што син му ја испратил на својот татко за уништен автомобил.

Погледнете го видеото и ќе видите за што всушност се работи.