Девојчето се сликало пред коњот – Кога таткото ја погледнал фотографијата не можел да поверува што гледа

Зборот што се подразбира пред секоја фотосесија е насмевка. На сликите треба да изгледаме весело и среќно, како ништо во животот да не ни пречи. Кога ќе пораснеме, најмногу сакаме да гледаме слики од нашето детство. Не водат во едно одамна поминато време, ни вадат спомени од минатото.

Во оваа ситуација, таткото го фотографирал своето девојче, за да направи убав спомен. Малена позира пред коњ, но нема поим дека тој е вистински шампион во позирање!

Кога ја погледнал фотографијата, не можел да поверува дека и овој коњ се насмеал. Само погледнете го неговото лице! Неверојатно!

Каков персонал! Кога ќе порасне, оваа малечка ќе има прекрасно и забавно сеќавање.