Се сеќавате ли на малиот Кан од серијата „1001 ноќ“: ПОГЛЕДНЕТЕ КАКО ИЗГЛЕДА ДЕНЕС, ИМА 21 ГОДИНА

Илјада и една ноќ е турска телевизиска серија која се прикажуваше од 2006 до 2009 година, а главните улоги ги толкуваа Халит Ергенч, Бергузар Корел, Тарду Флордун и Џејда Дувенчи.

Малени Кан, Ефе Цинар, беше телевизиска ѕвезда откако ја играше улогата на синот на Шехерзада, кој боледува од леукемија. По смртта на нејзиниот сопруг, Шехерзада се вработува во градежна компанија, каде што го запознава Онур.

Откако дознал дека треба да собере поголема сума пари за лекот за синот, се согласува на се само за да го спаси синот.

Ефе денес има 21 година. Тој ги стопи срцата на многу гледачи, се повлече од актерството и го чува својот живот подалеку од очите на јавноста.