Таа ја купи оваа куќа во 1979 година. Она што до сега го криеше во себе е неверојатно!


Оваа куќа се наоѓа во Њупорт, Орегон и на прв поглед изгледа како секоја друга куќа.

Комбинацијата од бела боја, кремаста тула и гаража со два автомобили е она што го прави надворешното издвојување.

Сепак, внатрешноста е вистинско изненадување и е сосема спротивно од надворешноста.

Ќе се чувствувате како да живеете во некоја од сликите на Рембрант.

Речиси 35 години никој не го забележал ентериерот, додека куќата не била ставена на продажба…

Погледнете ја галеријата во продолжение: