Никогаш не посетила фризер. Сега го направи тој чекор и никој не ја препозна

Сара порасна во заедница на Амиши и беше изолирана од сè што носи модерниот живот, вклучувајќи ги и фризерите.

Познато е дека Амишите живеат на многу традиционален начин, што подразбира негување на семејните вредности и униформен изглед и стил.

Сепак, на некои од нив им е дозволено во одреден период од животот да експериментираат со „западниот“ начин на живот, кој се однесува на фризурата и облекувањето.

На овој начин им е дозволено да одлучат дали начинот на живот на Амишите е навистина за нив.

Сара реши да го промени својот изглед, објави порталот „Нови.ба“. Погледнете како изгледа по трансформацијата: