Се породи Сораја, на синот му даде необично име

Сораја Вучелиќ се породи и роди син на кој му дадоа име Кан и породувањето помина добро.

Сораја е пресреќна! Таа стана мајка и сега целиот нејзин свет е подреден на новата улога на родител. Таа е маѓепсана од своето бебе. Не го пушта синот. Се заљубила во него од првиот момент кога го видела – вели извор близок на Вучелиќ.

Вучелиќ се породила во болница во Швајцарија, но нејзиното семејство ќе живее во Русија. Таа ја водеше бременоста во Цирих со избраниот лекар, но наскоро ќе одлета за Москва, каде што ќе живее. Доаѓа рускиот пасош за бебето и таму ќе биде нивната база. Ги затвори социјалните мрежи и врти нов животен лист – заклучува извор за српските медиуми.

Инаку, значењето на името Кан е „владетел“.