Бабата го чувала бебето, а не знаела за сигурносната камера – Кога родителите ја погледнале снимката се вчудоневиделе (ВИДЕО)

Сите мораме да се согласиме дека грижата за децата, особено за бебињата, не е воопшто лесна работа, а дека тоа е така потврдила и оваа баба која ја чувала својата внука. Таа ја прифати оваа тешка задача, па се грижеше за малото девојче, а можеме само да претпоставиме дека родителите останале запрепастени кога виделе што се случило.

Погледнете како тоа го направи бабата Валери Шарп, која насмеа многумина кога го погледнаа видеото од безбедносната камера објавено пред неколку години, а на кое ја лулка внуката во креветче. Како и секоја вечер Валери дојде да го чува малото, но овој пат беше поинаку.

Валери е прилично ниска и постави стол за да ја смести Лола во креветот. Откако изгубила рамнотежа, самата паднала во креветчето. За среќа, бебето остана неповредено, а бабата преку ноќ стана интернет сензација кога нејзината ќерка објави видео на социјалните мрежи.

Реков дека не објавуваат, но знаете како е младите денес, тие прават се спротивно од она што го кажуваме“, се пожали Валери.