Дала 40 евра за козметичарката да и ги среди ноктите – Кога видела што и направила, сакала да заплачи. Еве како изгледаат нејзините нокти после третманот

Студентката Елери Курт избра минималистички маникир и на TikTok покажа како сака да и изгледаат ноктите.

За овој третман платила 40 евра, а потоа го покажала резултатот.

„Ќе заспијам во солзи денес“, напиша таа на TikTok, пренесува Sun, а луѓето коментираат: „О, Боже, те молам кажи ми дека не си платил за ова“, „Тие изгледаат како 12- годишно дете ги нацрта со боичка“.

Погледнете што сакаше и што доби: