Цели 30 години верувале дека се близнаци, а потоа лекарите сфатиле незамислива грешка!

Некои животни приказни се толку чудни што навистина се прашувате дали тоа е навистина возможно или не. Ова е приказна за двајца мажи која е вистинита, без разлика колку е тешка таа вистина.

Тоа предизвикува дури и фрустрација и гнев, а навистина влијае на хармонијата во едно семејство во негативна смисла. Наместо да уживаат во љубовта, толеранцијата, овие момци го научија сето спротивно.

Хорхе и Карлос се близнаци, а сепак сосема различни. Хорхе е секогаш расположен, но неговиот брат Карлос е малку повлечен и недостапен за луѓето. Двајцата дипломирале на колеџ во Богота, Колумбија и работат како инженери.

Изгледа дека живеат совршен живот, но сè се смени за само еден ден, кога еден од нивните колеги му се обратил на Хорхе со збунувачки прашање додека му ставил телефон пред лицето: „Гледај, ова момче е исто ти“. Хорхе се насмеал и сфатил дека има близнаци, но дека тоа не е Карлос.

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели: