Ивана пошла на гинеколог, а таму доживеа ДРАМА кога се појави ТОЈ: Ми беше срам да кажам „не може“

Девојката по име Ивана ја сподели својата исповед на локална веб-страница каде луѓето секојдневно ги споделуваат своите искуства и бараат совет. Траумата низ која поминала ја опишала на рутински гинеколошки преглед.

Одам на гинеколошки преглед, се соблекувам, легнувам на маса и докторката ме прашува дали е проблем двајца студенти да присуствуваат на прегледот за да им ја објаснам процедурата за преглед што ќе ми треба за понатаму.

Иако ми беше многу непријатно, уште понепријатно ми беше да кажам „не може“ и се согласив – открила девојката. Таа објаснила и што се случило потоа.

Ги покани да влезат, прво влезе една девојка, а потоа ликот што ми се допаѓа со месеци и редовно го гледам во градот. Сакав да скокнам од масата и да побегнам.

Не знам како го преживеав тоа, непријатностите ме убија. Бев многу тажна и застрамена од целата ситуација.