Да не е тажно, би било урнебесно – Снимка која го сруши интернетот и ги остави сите замислени, што прави оваа жена на бензиската пумпа (ВИДЕО)

Разумно е дека ако имате автомобил треба да знаете некои основни работи, за секој случај. Ова се однесува на полнење гориво, како и поправки.

Има многу видеа и фотографии кои докажуваат дека бензинските пумпи се ноќна мора за жените. На Твитер се појави видео од девојка која се обидува да наполни гориво .

Во првиот кадар се гледа како се обидува да фрли диспензер, попознат како „пиштол за гориво“ на автомобил паркиран далеку од пумпата. Неколку пати се обидела да го израмни диспензерот со резервоарот. Неколку пати го паркирала автомобилот, мерење на растојанието во чекори.

Нема срам да бараш помош ако не знаеш, затоа има работници кои во секое време ќе помогнат. Погледнете дали успеала во нејзиниот напор.