“Кумата покушал да го укради младоженецот на свадбата?!” Овај коментар направил Колапс на венчавката, а таа донела одлука која ги шокирала сите!

Фотографите и видеографите се незаменлив дел од секоја свадба , чија задача е да ги овековечат сите оние моменти кои ќе ги потсетуваат младенците на најубавиот ден во нивните животи во годините што доаѓаат . Неколку младенци седнале да ја гледаат снимката, а потоа биле многу изненадени од тоа што го виделе.

На видеото се гледаат младенците за време на нивниот прв танц. Тој романтичен момент го прекина коментарот на кумот. Задникот на Спенсер изгледа толку дебел! – одекнаа зборовите низ видеото.

Нивната смеа јасно се слуша на видеото на TikTok што го објавија, а целиот настан го опишаа со зборовите: Еве што се случува кога ќе го оставите микрофонот на масата на која седат кумовите. Видеото многу брзо собра речиси еден и пол милион прегледи. Во исто време, многумина на почетокот мислеа дека коментарот е упатен до младите, но таа многу брзо откри дека Спенсер е всушност нејзин сопруг, што предизвика бран одушевување.

Кумот се обидува да ти го украде сопругот – се пошегува еден. Камерманот можеше да го отсече тоа од видеото, но тие решија да не го сторат тоа. Заблагодарете им се – рекол друг, цитиран од Мирор