Мама го донела бебето во базенот и го чекала да скокне во водата, следела неочекувана сцена

Верувале или не, на денот кога е снимено ова видео, малата Арабел од Естонија немала ниту 2 години.

Без разлика, веќе беше јасно дека пливањето и е во крвта.

Изгледа дека веќе одлично го практикувала скокањето во вода со нејзината мајка.

Во продолжение погледнете што снимија. Вакво нешто не гледате секој ден.