Додека мама ги подготвувала работите, камерата ја снимила сцената во детската соба

Додека мама ги подготвувала работите, камерата ја снимила сцената во детската соба.

Мама Келси Јанак од САД се средувала во детската соба кога камерата ја фатила урнебесната сцена која се случува зад неа.

Во еден момент била пуштена една од омилените песни на нејзините бебиња, а тие веднаш реагирале на урнебесен начин, објави порталот „Лајк“.