Учениците дознале дека професорот не зел плата, па му приредиле незаборавно изненадување

Страшно е чувството кога човек се труди да ја заврши најдобрата можна работа, но на крајот не добива плата.

Младиот бразилски професор Бруно Рафаел Паива не земал плата 2 месеци, дури морал да спие на училиште бидејќи не можел да ја плати киријата.

Кога студентите дознале за неговиот проблем, собрале околу 2.500 куни и го наградиле со „плата“.

Кога сфатил што се случува, Бруно се расплакал пред класот.

Следеше голема групна прегратка, а видеото што ќе го видите го обиколи светот и заврши во медиумите.