ВИДЕО: Неверојатни места каде овие вешти пилоти успеале да ги приземјат авионите!

Овие херои успеаја да ја задржат присебноста и благодарение на тоа да излезат живи, иако шансите биле сведени на нула, објави порталот „Индекс.хр“.

Што мислите вие за ова?

Погледнете го видеото во продолжение