СВАДБА ВО БУГАРИЈА: Вакво машко оро досега не сте виделе (ВИДЕО)

Токму тоа се случи на една свадба во Бугарија, каде група момци добија овации откако одиграа перфектно коло.

Видео клипот за кратко време собра повеќе од 300.000 прегледи на Јутјуб и сите се воодушевени од нивните вештини за играње, објави порталот „CDM.me“.

Погледнете го видеото во продолжение