Напуштено маче плаче покрај контејнер, тоа што се случи потоа ќе ви го разубави денот


Стојан и Десислава од Бугарија немаат никакво здружение или засолниште, велат се обичен пар со голем сон.

Тие спасуваат напуштени и скитници мачки и имаат канал на Јутјуб каде што покажуваат што прават со овие мачки откако ќе ги соберат од улица.

Овој пат спасиле мало жолто маче кое било пронајдено како плаче покрај контејнер. Очигледно беше дека е гладно, жедно и исплашено. Му дадоа тврда храна, која веднаш почна да ја јаде набрзина, како ништо да не пробало со денови.

Го зедоа и го однесоа дома, погледнете што се случи потоа.