Работникот се обидел да ги предупреди луѓето да не се паркираат пред зградата, но тие не слушале. Еве како заврши!

Замислете какво е чувството кога се обидувате да помогнете некому, а личноста се однесува како да не може да ве слушне…или да не сака да ве слушне.

Еден работник се обиде да ги предупреди луѓето кои ги паркираа своите автомобили пред зградата на претпријатието дека паркинг местата се резервирани само за работници или клиенти, но тие не го послушаа.

Ок, првиот постапил мудро и се предомислил, но еден возач мислел дека ништо лошо нема да се случи. Ех, инает…

Погледнете што се случи потоа и како реагираа: