Се избричи за прв пат по 8 години, погледнете како реагираше неговата сопруга

Ерик Бандхолц е Јутјубер и сопственик на американската компанија „Beardbrand“ која продава различни производи за нега и негување нa брада.

Тој, исто така, има малку подолга брада со години, а ова видео му беше особено тешко бидејќи реши да се избричи пред камера за прв пат по 8 години.

Погледнете како изгледал потоа и како неговата сопруга реагирала на оваа голема промена.

Погледнете во продолжение