ВИДЕО: Изгледа како обичен авион, но ќе останете без зборови кога ќе погледнете внатре

Потрошил години конвертирање на авионот за да го направи дом, и конечно успеал.

Брус Кембел го купил авионот во 1990-тите за 100.000 долари, што според него е добра зделка.

Неговото мислење е дека се трошат милиони и милиони долари за да се создаде ова чудо на технологијата кое потоа едноставно се уништува.

Брус е во авион само 6 месеци годишно, а остатокот од времето е во Јапонија, каде гради нов дом, исто така од авион, објави порталот „Нови.ба“.

Ѕирнете во неговиот дом подолу.