Таа стави од лименката со Кока Кола врз пилешкото. После ова, веднаш ќе одите во кујната!

Сите знаеме дека Кока Кола е најдобриот освежителен пијалок во топол ден. Но, иако многумина тврдат дека е нездраво за пиење, сепак може добро да ви послужи за други работи…

Благодарение на онлајн емисијата за готвење „Готвење со Меј Лин“, дознавме дека едноставната комбинација од соја сос и Кока Кола го претвора вашето пржено пилешко во неверојатно вкусно и вкусно уживање.

Кока Кола ќе му даде на пилешкото совршен вкус, а кожата ќе биде совршена, свежа и крцкава.

Погледнете го видеото: