Maлото маче дојде во нов дом. Погледнете што се случило кога го запознало кучето

Оваа мачка е стара неколку недели и животот не бил љубезен кон неа од самиот почеток. По несреќата ја изгубила мајка си.

Добрите луѓе ја посвоија и ја однесоа дома. Таму ја чекаше нивната хаска Лило.

Не знаеле како ќе реагира на мачката, а еве што се случило…

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели: