ВИДЕО: Возачот на автобусот ја игнорирал забраната, мостот почнал да се витка, а некој снимил се

Луѓето кои во тој момент биле во близина на мостот не можеле да им веруваат на своите очи.

Тие снимиле како возачот на автобусот целосно ја игнорирал забраната и отишол на мостот, кој поради некоја причина не е наменет за автобуси и камиони.

Во еден момент, мостот само што почна да се навалува.

Погледнете го видеото во продолжение