Ја зеде работата во свои раце: Мајка на четири деца сама си изгради куќата! (ВИДЕО)

Кара Брукинс немала градежно искуство кога решила да изгради двокатна куќа со свои раце.

Никој не ја сфати сериозно кога го изнесе својот план, почна да купува материјали и да гледа видеа на YouTube.

Нејзината приказна подоцна стана инспирација за многу …

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели: