Разговорот со ова 1-годишно девојче со нејзиниот татко е најслаткото нешто што ќе го погледнете денес

Во март минатата година, едногодишната Ерин од Бостон го освои интернетот со живиот разговор со нејзиниот татко, објави порталот „Virealno“.

Ерин е едногодишна ќерка на семејството Фицџералд од Бостон, Масачусетс, познато и како „Семејството Фиц“.

Семејството, составено од тато Мартин, мама Шенон и секако бебето Ерин, стекна популарност кога почнаа да снимаат видеа на TikTok за да го помине времето за време на карантинот.

Според информациите на нејзиниот канал на YouTube, членовите на семејството сакале да го документираат својот живот во забавни видеа за да ја покажат Ерин кога била постара.

Нивната сметка на TikTok моментално има стотици илјади следбеници и тие објавуваат главно дневно, понекогаш дури и два или три пати на ден.

Во март, Мартин и Шенон снимија видео на кое Ерин има жесток „разговор“ со нејзиниот татко и го објавија на нивниот профил на TikTok со натпис „Барам преведувач за бебе“.

На видеото, Ерин може да се види како ентузијастички мубори, па дури и гестикулира додека „зборува“ за да се увери дека сите ќе разберат.