Човекот со најлудото смеење на светот! (ВИДЕО)

Се насмеа ли денес? ако не ова видеа е само за тебе.

Овој Германец е човекот со најлудото смеење на светот.

Кога се смее, тоа е комбинација од правосмукалка и аларм.

Тешко е да се опише неговата смеа со вистински зборови, па уверете се: