ВИДЕО: Невестата решила да има 20 деверици бидејќи не можела да одлучи кои другарки да ги избере

Алекса е невеста која некако нашла совршено решение за тоа кој ќе биде на нејзината свадба, објави порталот „Virealno.com“.

Наместо да исклучува некои пријатели, таа побарала секој од нив да и биде деверуша.

Откако на сите им ги поделила поканите за таа „позиција“ на свадбата, сфатила дека ќе има дури 20 деверици.

Меѓутоа, нејзиниот младоженец можел да побара само 11 негови пријатели да го придружуваат, па затоа биле загрижени за тоа.

Мислеа дека бројот на луѓе од секоја страна ќе биде неурамнотежен, но на крајот решија да останат до својата идеја.

Алекса вели дека на крајот сè испаднало како што треба и дека нејзината венчавка била токму онака како што таа ја замислила.