2 момчиња скокаа во големо езерце, а потоа одеднаш се појави полицаец и го направи ова!

Сите возрасни во себе имаат дете кое само бара можност да се пофали. Иако возрасните изгледаат многу искусни и сериозни, секој од нив има детска страна која ги потсетува на нивната младост и сите забавни времиња што ги поминале. Како деца, многумина од нас беа тажни кога надвор врнеше дожд.

Во моментот кога таа застана, тие беа надвор во чизмите и скокаа по баричките оставени на улица по дождот. Целта беше да се најде што е можно поголем базен и да се прскаат што повеќе на пријателите околу вас.

Двете момчиња кои можеме да ги видиме во ова видео не потсетуваат на тие прекрасни моменти. Откако врнело, двајцата нашле езерце и почнале да скокаат во него.

Тогаш одеднаш се појавил полицаец за кого мислеле дека се во неволја. Но, и овој полицаец сакал да се забавува, па решил да им се придружи на момчињата.

Погледнете го ова видео и запомнете како е да се биде повторно дете: