Измислија нова игра и станаа хит на интернет, милиони луѓе го гледаат ова видео

Виралноста на некои работи на интернет е невозможно да се објасни, објави порталот „Индекс.хр“.

Најновиот пример доаѓа од САД каде тим смисли нова, супер едноставна игра.

Играчите наизменично истураат вода во чаша и тој што нема да истури без да се прелее – губи и ќе биде фрлен во базенот.

Видеото е прегледано повеќе од 12 милиони пати, а истото можете да го направите во продолжение.