Татко и ќерка излегоа на сцената и ги воодушевија сите присутни со својот гламурозен настап!

Времето брзо минува, а тоа го забележувате само кога ќе имате дете и ќе го гледате како расте.

Кога ќе трепнете, вашето бебе е мало дете, потоа тинејџер и ваш најдобар пријател.

Пред вашето дете да стане независно, обидете се да го поминете секој слободен момент со него и да го научите на вистинските работи.

Погледнете како овој татко ја гради својата прекрасна врска со 10-годишната ќерка Феј.

Имено, оваа талентирана група потекнува од Ворингтон, мало гратче на североистокот на Англија, а мразот го скршиле со настап во британското шоу ‘Britain’s Got Talent’.

Ве молиме споделете ако и вие сте импресионирани и навистина уживате во изведбата.

Веруваме дека им претстои успешна кариера.