Малото момче прошета низ продавницата, а потоа го имаше првиот бакнеж, тато снимил се

Првиот бакнеж е една од работите што најмногу ги загрижува многу луѓе. Сепак, некои не го планираат тоа и не се нервираат пред тоа. Едноставно дозволуваат тоа да се случи и остануваат прибрани и ладни во таа ситуација, и импровизираат.

Така беше и ова мало момче Џулијан. Џулијан купуваше со својот татко. Како и обично трчаше меѓу полиците уживајќи додека нешто не му падна во очи.

Џулијан виде мало девојче кое веднаш му се допадна. После тоа се случи нешто што сигурно долго нема да го заборави.

За среќа, неговиот татко успеал да го овековечи овој момент и многу брзо се раширил на интернет…